Categorized under: Be kategorijos

Indu ir puodelis mados grizta i klasikiniu vertybiu

Indų mados žemyn restoranų ir jų virėjai. Tai jie pasirinkti vieną iš dviejų maršrutų restoranas Kultūra – klasika ar nustebinti lankytojus su maisto pristatymas. Jei renkantis patiekalus, kuriuos norite nustebinti originaliu pateikimu maisto, svarbu prisiminti ne tik estetikos, bet ir funkcionalumo, kad jis lengvai Svečiai į šventę.

Dėl naujienas patiekalas ir taurė pasaulyje pasakoja restorano verslo ekspertas su daugiau nei 15 metų patirtį Elena Cassini.

Indų spalvos įtakoja skonį ir valgymo įpročius

Yra žinoma, kad daugelis gėrimų skonio ir aromato pilnai naudotis galima tik tada, jei jie tarnavo formų ir dydžių akinius, bet ir spalva paveikia skonį pumpurus ir žmogaus mitybos įpročius.

Ispanijos tyrimas rodo, kad karštas šokoladas, kuris tarnavo tamsiai oranžinės arba kremo spalvos puodelis, skanesnis, nei jei jis tarnauja raudonojo arba baltojo puodelius. Savo ruožtu, grietinėlės spalvos arba rausvos bokalų gėrimo skonis saldesnis, nei jei jūs gerti iš bokalų kitų spalvų, bet aštrus maistas skanesnis, kai tarnavo raudonu atspalviu konteinerius.

“Jei protingai pasirinkti patiekalus, iš kurių jūs valgote ir geriate, jie gali padėti jums valgyti sveikiau ir numesti svorio”, sako “Cassini.

Pavyzdžiui, siekiant išsiaiškinti, kaip žalia patiekalų bei daržovių, salotų ir sveikus užkandžius, nes ši spalva ragina valgyti didesnius porcijų.

Mėlyna spalva daugeliui susijęs su druskingumo, todėl tavo mėgstamų patiekalų patiekiamas šių spalvų konteinerių greičiausiai reikės mažiau druskos ir tokiu būdu jie bus sveikesni.

Savo ruožtu, įvairūs užkandžiai patiekiami geriau raudonas nei baltos konteinerius, nes raudonos spalvos padės jums mažiau valgyti, ir taip išsaugoti gerą formą.

Patiekalai su gėlių elementais ir taškeliais

Restoranai dabar susiduria su patiekalų yra išraiškingas gėlių, taškų arba grafiniai elementai. Populiariausias yra apvalios formos lėkštės, bet yra taip pat populiarus ovalios plokšteles ir balta kvadratinė plokštės, kurie daugiausia naudojami Azijos virtuvė įteikimo.

Tonas požiūriu grįžta į klasikinių taikiems spalvų – baltos, smėlio spalvos, šviesiai mėlyna arba šviesiai rudos, nors patiekalas dėklų mirksi ir ryškesnis spalvomis.

Aktualūs patiekalai iš grūdinto stiklo arba porceliano

Ji yra ne tik indo išvaizda, bet taip pat jų ilgaamžiškumą. Jei turite pirkti naujus patiekalus, svarbu atkreipti dėmesį į tai, kaip atsparūs yra medžiaga, iš kurios jie pagaminti. Tai ypač svarbu restoranuose, kurioje konteineris lūžiai yra dažnas reiškinys.

Konteineriai turi būti tokios kokybės, kad jie nėra Squashed plovimo metu ir tuo iš griovelius arba įtrūkimų formavimasis. Taigi, tai geriausia pirkti konteinerius iš grūdinto stiklo arba porceliano – jie bus pakankamai stiprūs, kad atlaikytų reguliariai plauti indaplovėje.

Ramstyti mados grįžta į 50 – 60-ųjų tendencijas

Šiuo metu pasaulio taurės atgal į praėjusio šimtmečio 50 – 60-ryšiai sudaro tik piešimo paprastesnės, su naujesnis ir daugiau modernių kvėpavimas. Be to, atnaujintas tradicija šampano ir kitų gėrimų tarnavo kristalų akinius.

“Jei jūsų kraitis krūtinės konservuoti krištolo taures, žinote – šiuo metu jie geria labai stilingas”, sako “Cassini.

Be to, įdomu, naujienos susijusios su akiniais naudojamų kokteilių. Ramstyti dizainas šiek tiek pasikeitė, tačiau pagrindiniai mokymo principai iki šiol išliko. Reikia pažymėti, kad ji pasikeitė putojančių vynų pristatymas. Tradiciniai šampanas akinius pakeičiamas bordo vyno taure – taip keičiant šių gėrimų skonį.

www.apapra.com